ПОТРОШЕНИ ЛИКОВИ

000000000000Пише Драган Марић:
“Утакмица потрошених ликова на политичкој сцени Србије који већ деценијама симболишу пропаст нације, биће и на овим изборима обележена не само бекељењем потрошених фаца са билборда и екрана, већ и још потрошенијим слоганима и насловима изборних листа. Трка се још није ни захухтала, а СНС је већ преузео вођство рециклирајући бројне верзије „Свом снагом у ....“ иако су последње четири године јасно биле у складу са верзијом „Свом снагом у ТПМ!“

Да без старца нема ударца, доказао је и њихов блиски пратилац (по нивоу идиотлука у слоганима) легендарни Бота Пилат („перем крваве руке код Марића на Хепи, а и где год стигнем“), чија листа у Крушевцу носи наслов „Борис Тадић — Буђење Крушевца“… Психолог Бота могао је да буде и још креативнији али нас је сопственом председничком вољом поштедео слогана „Борис Тадић — Јованча узвраћа ударац…“

Жестоко се боре и разноразни „Покрети за европски ……“ Такви покрети обично не само да нису за свој град нити Србију како покушвају да нам се наметну, него ни у ком погледу немају везе ни са чим европским (осим криминалом), тако да је једина могућа верзија имена таквих покрета у Србији, а за чије се предизборно партнерство залажем, „Покрет за европски Пичковац!“

Ту су и разноразне верзије ПРЕОКРЕТА И ПРЕПОРОДА. Коришћење таквих речи и слогана је потпуно контрапродуктивно. Народ асоцирају обично на „преокренуше они нас наглавачке и истресоше и последњу пару из гаћа“, а једини успешни ПРЕПОРОД је предузеће за шпорете на дрва у оквиру затворске установе Забела, где ће у ослобођеној Србији да припада највећи број оваквих креативних креатура, потрошених политичких скотова који изнова лажу, мажу, краду, јашу… са билборда, изборних листа, малих и великих екрана, жутих дневних новина и чега већ не….

А да, Самостални ДСС још увек није избацио свој слоган. Отпала је идеја „Буђење Коштунице“ као и „Повратак Коштунице“ пошто је Бота („перем крваве руке и даље“) већ почео са употребом серијала Ратови звезда, неопрезно испустивши тај психо детаљ да помињати ратове (чак и звездане) у Србији не пролази на изборима. Стога је на предлог крушевачког одбора, Самостални ДСС најближи да у складу са својом традицијом крене у кампању користећи популарну реч ПРАВДА, у примереној верзији „ПРАВДА ЗА БРАЋУ МАЗРЕКУ!“ а чиме се неоспорно одржава континуитет СДССа са Коштуницом („држава ми пропада, приватизације теку, шиптаре пушћам, а мачке ми преду“….)
НАСТАВИЋЕ СЕ….“

od samoodbrana037 Objavljeno u vesti

1 comments on “ПОТРОШЕНИ ЛИКОВИ

  1. Valjda ce jeda put i nas Bog da pogleda i da posalje ako ne u pakao barem na onaj svet : DSS.(jes da im je lepuskasta predsednica..ali dzaba…otisao im drekavac pa su slabi za konjsku trku) DS pa onaj „Preporod za sumadiju-ona lopuza iz Kg-koji menja stranke ki seljak (y)….Pa Stevanovic koji se hvalio sa DS-om a sada mu ne valjaju…Pa Ceda (ne Tito), ali bogme dogurao je do blizu njega–eheheeeee….
    More zaboravih da pomenem jos nekoliko stranaka.., ali nema veze..sve su one „vredne“ ko mog dede ona stvar (doduse umro, mislim, moj deda po ocu )….
    Samo mi nije jasno !! Gde se naucise da lazu a da im obraz ostane tvrdji od djona.
    Vucic je postao poodavno pametan pa ne menja tim : On (citaj SNS) pa verni mu sluga Ljajic…pa „koferce“ pa cika Krkobabic i ima , garant, da dobiju 54-56 % glasova.
    Zivi bili pa videli.

Ostavite komentar